Росіяни закидали Харківщину КАБами: названо число жертв у Вовчанську (відео)

Супротивники запустили по Вовчанську та навколишніх населених пунктах понад 20 КАБів.

Російські загарбники сьогодні, 11 травня, інтенсивно обстрілювали місто Вовчанськ (Харківська область), і вже відомо про загиблих та поранених серед цивільного населення.

Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив в Telegram. За його словами, вовчанська громада перебуває під посиленими ворожими обстрілами.

“Понад 20 КАБів було випущено по місту та навколишніх населених пунктах. Також ворог використовує РСЗВ, артилерію, БПЛА”, – повідомив Синєнубов. Спочатку об 11:30 ворог поцілив у приватний будинок у Вовчанську, але минулося без постраждалих. Потім в 15:45 через російські обстріли загорівся приватний будинок в селі Вовчанські Хутори.

При цьому водночас у Вовчанську внаслідок обстрілу поранено 64-річного чоловіка. “Також внаслідок обстрілів КАБами по будинках постраждав цивільний чоловік, загинули 50-річний та 48-річний цивільні чоловіки”, – наголосив голова ОВА.

Наслідки ворожих ударів по Вовчанську

У центрі уваги наступ на Харків – новини, які варто знати

Як повідомляв УНІАН, раніше Олег Синєгубов повідомив, що Збройні сили України не втратили ніяких позицій на Харківщині, яку посилено намагаються штурмувати російські окупанти. За його словами, фронт фактично стабілізовано.

10 травня стало відомо, що з Вовчанська та ближніх населених пунктів Харківської області, які перебувають під ворожими ударами, евакуюють людей.