Одеський педагогічний університет планує витратити 1,2 мільйона гривень на ремонт фасаду

За ремонт фасаду пам'ятника архітектури будівлі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського візьметься фірма ТОВ «Євро-Стиль груп». Аукціон був проведений за скороченою процедурою, тож конкурентів у компанії не було.

Про це повідомляє кореспондент Української Служби Інформації з посиланням на Prozorro.

Замовник робіт – Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського. Планується провести поточний ремонт фасаду будівлі літера «Г1», яка належить до пам’яток архітектури та містобудування місцевого значення.

За даними системи, аукціон провели в форматі відкритих торгів з особливостями – це означає що аукціон не відбувався, а підрядника обирали за скороченою процедурою у прискорені терміни, тож у фірми не було конкурентів.

Тож єдиним претендентом на отримання 1 мільйону  202,1 тисячі гривень було товариство з обмеженою відповідальністю «Євро-Стиль груп». Всі роботи мають бути виконані до 1 серпня 2024 року.

Зазначимо, ТОВ «Євро-Стиль груп» керує Денис Ковтун. Фірма зареєстрована в Одесі з 2016 року.

За даними сервісу YouControl, основний вид діяльності компанії – будівництво житлових і нежитлових будівель.

Нагадаємо, з початком великої війни у 2022 році Кабінет Міністрів України тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, змінив правила проведення електронних аукціонів. Відтоді торги, можуть проводитися без аукціону.