В Ізмаїлі відбувся патріотичний автозаїзд «За Україну»: понад півсотні автівок проїхались містом (відео)

20 квітня в Ізмаїлі задля підняття патріотичного духу відбувся автозаїзд «За Україну». Організаторкою заходу виступила місцева активістка Ірина Хіміч, батько якої боронить країну на найзапекліших ділянках фронту. На заклик дівчини відгукнулися понад 50 автомобілістів.

Про це Ірина Хіміч повідомила в Instagram.

Цей автопробіг був організований з метою підняття українського патріотичного духу в місті, вшанування пам’яті загиблих захисників та підтримки воїнів, які зараз боронять нашу країну від рашистів.

Колона автомобілей з українськими прапорами проїхала великими вулицями міста. До автівок учасників заїзду – родичів загиблих на війні захисників, були прикріплені портрети Героїв. Увесь час з авто лунав Гімн України та сучасні патріотичні пісні. Колона гучно сигналила, а автомобілі, що їхали поруч, сигналили у відповідь. Крім того, водії, що рухалися головною дорогою, аби не розривати колону, пропускали автомобілі автопробігу.

Я неймовірна вдячна кожному присутньому на сьогоднішньому автозаїзді. Це були заплакані очі сестер, матерів, побратимів, доньок, батьків, а також мої сльози, які змішувалися з краплями дощу — наше українське небо сьогодні теж плакало. Навічно поклонятимемося перед іменами захисників, які віддали свій стукіт серця заради нашого сьогоднішнього подиху…Не обов’язково кричати, щоб Україна запам’ятала їх імена, – написала організаторка автопробігу Ірина Хіміч.