Батько сімейства завдав ножових поранень дружині та доньці

Сьогодні близько 11-ї години у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова, чоловік напав на дружину і восьмирічну доньку, коли мама з дівчинкою поверталися з прогулянки.

Завдавши їм множинні ножові поранення, зловмисник побіг у під’їзд, піднявся на 12 поверх і вистрибнув із балкона загального користування.

Матір із дитиною госпіталізували. Попередньо в жінки діагностовано проникаючі поранення черевної порожнини та грудної клітки, у дівчинки – спини та шиї.

Наразі слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 і 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство жінки та малолітньої дитини) та ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство з позначкою «самогубство»).

Тіло загиблого та речові докази, зокрема два ножі, вилучені з місця події, поліцейські направлять на експертизу. Триває досудове розслідування.

Так само за інфорамцією поліції відомо, що напередодні події 31-річна жінка викликала поліцію через агресивну поведінку свого 39-річного чоловіка.

На виклик прибули патрульні, які склали відносно кривдника протокол за ч. 1 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та виписали терміновий заборонний припис, яким зобов’язали чоловіка залишити помешкання на три доби і заборонили контактувати з сім’єю. У присутності поліцейських чоловік зібрав необхідні речі та пішов з дому.

Про сьогоднішню подію в поліцію повідомила сусідка.

Джерело