Прискіпування закінчилося вбивством: жителю Березівщини «світить» 8 років за гратами

Подія сталася наприкінці вересня минулого року в одному з сіл Березівської ОТГ. Чоловік пізно ввечері, перебуваючи на одній із вулиць населеного пункту, помітив свого знайомого і учинив з ним сварку. А під час суперечки побив руками та ногами й подався додому в сусіднє село.

Наступного дня медики госпіталізували потерпілого до лікарні з численними травмами голови, грудної клітки, переломами ребер, щелепи, розривом нирки та іншими тілесними ушкодженнями. У лікарні невдовзі він впав у кому і за кілька днів помер. Причиною смерті чоловіка став набряк головного мозку.

Поліцейські провели подворовий обхід, опитали місцевих жителів, оглянули місце, де відбувалось побиття, вилучили речові докази і встановили особу та місцезнаходження правопорушника. За його місцем мешкання був знайдений одяг зі слідами крові потерпілого та інші речові докази причетності до злочину.

Затриманному висунули обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Суд визнав 36-річного жителя Березівщини винним у скоєному і призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Джерело: grad.ua