Правоохоронці почали кримінальне провадження щодо бійки працівників ТЦК і медиків в Одесі

Поліцейські встановлюють обставини конфлікту між працівниками ТЦК і медиками в Одесі. Правоохоронці розпочали розслідування

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на поліцію Одеської області.

“Попередньо встановлено, що інцидент відбувся сьогодні приблизно о 13-й годині в Київському районі міста Одеси між працівниками швидкої медичної допомоги і районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські поспілкувалися зі свідками та очевидцями інциденту.

“Деяких з учасників інциденту запросили до відділку поліції, де з ними працюють правоохоронці”, – зазначили у поліції.

Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону за фактом конфлікту розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Одесі працівників швидкої допомоги, котрі прибили на виклик, затримали співробітники ТЦК. Їх утримували у приміщенні військкомату. Пізніше до місця події приєдналися інші бригади екстреної медичної допомоги та влаштували протест, виникла сутичка.

Одеський обласний ТЦК прокоментував ситуацію з затриманням фельдшерів швидкої допомоги, які прибули на виклик у Київського РТЦК в Одесі. Там заявили, що з'ясовують обставини інциденту разом з правоохоронцями.

Джерело: regionews.ua