Дрони СБУ розбили склад паливно-мастильних матеріалів та нафтобазу в РФ (відео)

Джерело: unian.ua
На цих об’єктах переробляли та зберігали сировину й готову продукцію, яку використовувала російська армія.

Цієї ночі спецпризначенці СБУ вразили склад паливно-мастильних матеріалів АТ “Тамбовнафтопродукт” та нафтобази “Енемська” ТОВ “ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт”. 

Про це УНІАН повідомили поінформовані джерела. Це була дронова атака по нафтобазах в Тамбовській області та у Республіці Адигея. Джерело зазначає, що на цих об’єктах переробляли та зберігали сировину й готову продукцію, яку використовувала російська армія.

Повідомляється, що після серії влучань дронів СБУ на обох об’єктах розпочалися пожежі. 

Джерело зазначає, що удари по підприємствам, які працюють на ВПК РФ, зменшують ресурси окупантів, які використовуються для ведення війни проти України, а також ворогу доводиться витрачатись на відновлення інфраструктури. “Це додаткове навантаження на російський бюджет, який вже обтяжений санкціями та іншими економічними викликами”, – наголосило джерело.

При цьому джерело зазначило, що загалом дрони СБУ здійснили вже майже три десятки успішних атак на об’єкти російського нафтового комплексу в різних регіонах.

До РФ знову завітали українські дрони

Удари по російських НПЗ

19 червня лунали вибухи на ростовських нафтобаз “Азовська” та “Азовнафтопродукт”, які загалом нараховують 22 резервуари з паливом. Це  також була спецоперація СБУ.