ДТП із трьома постраждалими сталася в Одеській області

Аварія сталася вчора, близько 10-ї години вечора. Попередньо поліцейські встановили, що 44-річна водійка автомобіля Ford, виконуючи поворот ліворуч, не пропустила автомобіль ВАЗ під керуванням 62-річного водія, який рухався тією самою дорогою в зустрічному напрямку, внаслідок чого сталося зіткнення.

З місця ДТП каретою швидкої допомоги було госпіталізовано подружжя, що їхало в Жигулях, та 29-річну пасажирку Ford. Водієві ВАЗу медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітки та живота, переломи ребер, закритий пневмоторакс, його 61-річній дружині – політравму, а пасажиру Ford – закриту черепно-мозкову травму та рвану рану на обличчі. Водійка Ford не постраждала, її перевірили на стан алкогольного сп’яніння, за результатом якого вона була твереза.

На місці події працювали працівники слідчо-оперативної групи та сектор реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Транспортні засоби поміщені нами на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини ДТП.

Джерело: grad.ua