Кавун, “сині” та бринза: суботні ціни на одеському Привозі
Кореспондент Odesa online пройшовся ринком та дізнався про актуальні ціни на овочі, фрукти, м'ясо, молочку та яйця.
Овочі
Кілограм огірків на ринку продають від 20 гривень.
Помідори продають від 45 до 90 гривень.
Солодкий перець на ринку продають 45-70 гривень за кіло, а гострий можна купити по 100.
Ціна картоплі та цибулі варіюється від 20 до 30 гривень. Кіло моркви коштує 45 гривень, буряків – 30-40 гривень.
Печериці на ринку продають від 70 до 100 гривень, а гливи – по 100-120.
Білокочанну молоду капусту продають по 15-20, а броколі – по 80-100 за кілограм.
Кіло часнику на “Привозі” коштує 130-160 за кілограм.
Зелень продають по 5-15 гривень за пучок.
Кабачок на ринку продають по 15-20, а “сині” – по 60-90 гривень за кілограм.
Кукурудзу продають по 10-25 гривень за штуку, авокадо – від 30 гривень.
Фрукти
Кіло малини та ожини на ринку продають по 120-130 гривень, шовковиці – по 170, аґрусу – по 70.
Кіло черешні можна взяти по 70-100, вишні – по 80-100.
Персики віддають по 35-50 гривень за кіло, абрикоси – від 25 до 80 за кілограм, а сливи – по 50.
Диню продають від 40, а кавун – по 30-35.
Кіло лимонів обійдеться у 50-70 гривень. Ківі продають по 50, грейпфрути – по 70.
За кіло імбиру на ринку хочуть 150-250 гривень.
Молочні продукти
У молочному корпусі кіло бринзи (шикарний) коштує 150-170 гривень. Сир – по 60-80 гривень за кілограм.
Літр сметани можна купити від 80 гривень, вершків – від 100 до 150. Молоко продають по 40 гривень за літр.
Ціна десятка курячих яєць варіюється від 25 до 50. Домашні продають по 50-60.
М’ясо
Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на м’ясо в м’ясному корпусі залишилися незмінними.
Задня частина теляти коштує 230-250 гривень, теляча лопатка – 220-240, а теляча шия – 210 гривень.
Антрекот коштує 200 гривень за кілограм, ребра віддають за 140, голяшка на кістки 130-140.
Кілограм свинячої шиї продають по 220 гривень, задню частину свині – по 160-170, свинячу лопатку – по 140-150, ребра – по 180 гривень, биток –180-190. Обрізки коштють 170 гривень. Голяшка – по 100-130 гривень.
Сало тонке коштує 50-100, а товсте – по 150-200 гривень за кіло.
У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм. Кров’янку віддають за 150 гривень, сало солоне – від 150 до 250 гривень.
Домашня курка коштує від 150 гривень за кіло, а бройлер продають – по 80.
Крупи
Кіло гречки на ринку коштує від 45 гривень. Рис продають від 60 (басматі – від 90 гривень) за кілограм.
Булгур коштує 60-75 гривень за кіло. Кускус продають за 60-80.
Кіло нуту коштує 60 гривень, а сочевиці – 90.