В Одесі п’яний іноземець побив кондукторку тролейбуса та жінку, яка за неї заступилася

Інцидент, який переріс у побиття кондукторки тролейбуса та жінки, яка її захищала, стався у липні на вулиці Успенській в Одесі. Хулігану загрожує штраф або обмеження волі

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області, передає RegioNews.

Про бійку поліцейських поінформував очевидець.

За матеріалами слідства, п'яний іноземець поводився у громадському транспорті зухвало. Чоловік відмовився платити за проїзд у тролейбусі, через що почав сварку з кондуктором. Після образ та лаяння фігурант кілька разів вдарив 52-річну жінку по голові.

За кондукторку вступилася 30-річна одеситка, яка зробила йому зауваження. Зловмисник почав бити її та тягнути за волосся. Дії хулігана припинили поліцейські, які прибули на виклик.

“Фігуранту повідомили про підозру у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю”, — йдеться в повідомленні.

Зловмиснику загрожує штраф до 34 000 гривень, пробаційний нагляд або обмеження волі на строк до пʼяти років.

Нагадаємо, вдень 2 серпня у Приморському районі Одеси чоловік і жінка напали на патрульну поліцейську під час вручення повістки. Їх затримали.

Раніше повідомлялося, що ввечері 27 липня біля одного з розважальних закладів в одеській Аркадії між компаніями незнайомців виникла масова бійка. Деяких із хуліганів затримали, їм загрожує ув'язнення.

Джерело: regionews.ua