На Одещині поїзд збив хлопчика – дитина у лікарні

У хлопчика черепно-мозкова травма.  

7 серпня близького 4:00 на залізничних коліях в Роздільнянському районі травмувавася 10-річний хлопчик.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП Одещини.

Попередньо встановлено, що дитина з села Володимирівка пішла з дому, коли батьки спали, і за населеним пунктом вийшов на залізничні колії перед вантажним потягом. Машиніст подав звукові сигнали та застосував екстрене гальмування, однак, незважаючи на вжиті заходи, уникнути наїзду не зміг.

Хлопчика шпиталізували з черепно-мозковою травмою.

“Батьки, які виховують п’ятьох неповнолітніх дітей, пояснили, що молодший син має легку розумову відсталість і постійно тікає з дому. А напередодні події жінка з чоловіком не прослідкували за тим, щоб старший син, який останнім повернувся ввечері після прогулянки додому, зачинив ворота та вхідні двері. Про те, що молодша дитина втекла з дому і була травмована, вони дізналася вранці від поліцейських”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що родина вже потрапляла в поле зору поліції. На початку липня правоохоронці повертали додому хлопчика, який втік з дому і гуляв за селом. Про дитину їм сповістив небайдужий чоловік. Тоді відносно матері склали протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП. Ці матеріали знаходяться на розгляді в суді.

«Цього разу ми знову склали відносно матері протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд може накласти на жінку стягнення у вигляді попередження або штрафу від 850 до 1700 гривень. З обома батьками ми провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому. Про ситуацію сповістили соціальну службу у справах дітей для подальшого супроводу сім’ї», – розповіла ювенальна поліцейська Ірина Тодорашко.

Раніше ми писали, що в Одеській області BMW збив дитину на велосипеді.

Джерело