Нардеп-втікач Дмитрук “засвітився” у Лондоні

Народного депутата Артема Дмитрука, який незаконно виїхав з України, побачили в торговому центрі в Лондоні у Великій Британії

Відповідні кадри hromadske отримало від своїх читачів, передає RegioNews.

Відповідне відео було зняте в торговому центрі Westfield London1 вересня 2024 року. На оприлюднених кадрах людина, схожа на Дмитрука, спілкується з продавцем магазину техніки.

Як видно на відео, Дмитрук тримає на руках дитину, а супроводжує його темноволоса жінка. Імовірно, це його дружина Анастасія та донька Варвара.

Варто зазначити, що дружина Дмитрука уже тривалий час перебуває у Великій Британії, про що свідчать дописи на її сторінках у соцмережах.

Додамо, як писала “Українська правда”, Дмитрук пішки перетнув кордон з Молдовою через пункт пропуску “Паланка”, там попросив про захист і начебто отримав тимчасовий притулок до розгляду його справи. Згодом Дмитрук вилетів з аеропорту у столиці Молдови Кишиневі до Риму, а далі – подався до Великої Британії.

Нагадаємо, 25 серпня генпрокурор повідомив про підозру народному депутатові Артему Дмитруку через напади на правоохоронця та військового. Згодом стало відомо, що Дмитрук втік за кордон. Працівники ДБР оголосили його в міжнародний розшук.

Печерський райсуд Києва заочно обрав запобіжний захід нардепу Артему Дмитруку у вигляді тримання під вартою.

Працівники ДБР повідомили про підозру трьом особам, які незаконно переправили Дмитрука через держкордон до невизнаного Придністровʼя.

Джерело: regionews.ua