У Білгороді-Дністровському ордени загиблих воїнів вручили їх родинам (фото)

Сьогодні, 10 вересня, очільник Білгород-Дністровської РВА зустрівся з рідними загиблих на фронті воїнів та урочисто вручив їх родинам посмертні ордени «За мужність».

Про це повідомили у Балгород – Дністровській ОВА.

Солдата Миколу Сорокіна та бойового медика Івана Миколаєва за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Указом президента було нагороджено орденами «За мужність» III ступеня, але на жаль, посмертно.

Микола Сорокін народився 23 березня 1986 року в Кремінній на Луганщині. Там же закінчив середню школу та продовжив навчання в Рубіжанському технікумі. Його було мобілізовано та він, не вагаючись, став на облік 14 квітня 2022 року вже як ВПО у Сергіївській громаді. 29 травня 2023 року вступив у свій останній бій із російськими загарбниками біля населеного пункту Берестове під Бахмутом. У воїна залишилася дружина, двоє доньок та мати.

Іван Миколаєв, народився в селі Андріївка. Після закінчення школи вступив до Ізмаїльського медучилища. Воювати він пішов з перших же днів повномасштабного вторгнення рф, а загинув 12 листопада 2022 року в районі н.п. Пришиб на Миколаївщині. У нього залишилися дружина, діти, батьки та брат.

Тож, посмертні нагороди Героїв урочисто вручили їх рідним.

Пам’ять полеглих Захисників присутні на церемонії вшанували хвилиною мовчання.



Джерело: usionline.com