Українські десантники розгромили підрозділ російських ВДВ у Курській області (відео)

Джерело: unian.ua
Бій тривав кілька годин.

Українські десантники розбили в Курській області РФ підрозділ російських ВДВ і показали відео.

“Війська держави-агресора здійснюють запеклі спроби витіснити з Курської області підрозділи та військові частини Сил оборони України”, – ідеться в підписі до ролика, опублікованого Десантно-штурмовими військами ЗСУ.

Зазначається, що 13 вересня на позиції українських десантників РФ кинула 14 одиниць військової техніки: два танки, 11 БМД і один БТР.

“Спроба прорвати оборонні позиції ЗС України виявилася провальною: у важкому бою, що тривав кілька годин, українські десантники довели, що краще знаються на військовій справі, опанувавши науку перемагати на “відмінно”. У підсумку – на полі бою залишилися п’ять БМД, танк і БТР противника, а також кілька десятків 200-х росіян”, – повідомили в ДШВ.

Уцілілі російські військові втекли, додали в повідомленні.

Украинские десантники разбили подразделение российских ВДВ

Операція в Курській області РФ – рекорд ЗСУ

Раніше повідомлялося, як 12 вересня, українські військовослужбовці з 46-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ відбили масштабний штурм окупантів і встановили рекорд за кількістю знищеної та пошкодженої техніки противника.

Зазначалося, що на українських захисників “перло 46 одиниць броньованих і не дуже транспортних засобів”. Ворог використовував танки, БТР, БМП і залучив піхоту на мотоциклах.