Від недавніх обстрілів на Одещині постраждала ферма: загинули тварини (фото, відео)

Від ворожої ракети загинуло 8 тварин, ще 15 проходять інтенсивне лікування.

Про це Українській Службі Інформації розповіла власниця ферми «Vet Crew» Валентина Стоянова.

Ця ферма з початку повномасштабної війни займається порятунком сільськогосподарських тварин та приймає евакуйованих собак та кішок з фронтових зон. Фермерські тварини, такі як корови, коні, вівці, кози, осли, лами, альпаки, кролики, качки, кури та інші знайшли тут турботу та любов від власників та всієї команди ферми. Адже у кожної тварини тут важка і трагічна історія та головна мета ферми була дати їм усім вільне та безтурботне життя.

Шкода, від ракети (Іскандер) російської федерації, ця ферма сильно постраждала. Повністю зруйновано одну будову, де був запас кормів на зиму. Інші будівлі на території цієї ферми теж постраждали (зіпсовані вікна, дахи, тощо). Пошкоджено водонапірну вежу і всі приводи, тобто ферма найближчим часом без води та світла. І на жаль, загинуло 8 тварин та 15 тварин сильно поранено.  Зараз проходять інтенсивне лікування, майже всі тварини мають складні осколкові пораненная, – розповіла Валентина.

Загалом на фермі мешкає понад 105 різних тварин, які в минулому були врятовані від жорсткого поводження, поганих умов утримання, або хтось із них був просто кинутий у зонах бойових дій.

Джерело: usionline.com