Потоп в Одесі: випала півмісячна норма опадів

Злива перетворила багато вулиць міста на річки, підтопила будинки, паралізувала рух транспорту на деяких вулицях.

В Одесі в неділю, 15 вересня, випала майже півмісячна норма дощових опадів – 19 мм. Про це повідомив мер міста Геннадій Труханов у Telegram.   За його словами, станом на 12:30 у місті невеликий дощ, який місцями зупинився.
Тимчасово призупинено рух трамваїв №12, 15, 20. Також тролейбус №12 ходить вулицею Корольова.
  Інформація про підтоплення на цей час:
  вул. Варненська 3 – підтоплено рух, ускладнений; вул. Армійська – підтоплена, рух ускладнено; проспект Н.Сотні 4/6 – затоплено, руху немає; пр. Глушко 27 – затоплено, руху немає; вул. Ільфа та Петрова 18 – затоплено, руху немає; вул. Вільямса 45/1 – затоплено, руху немає; дорога в бік аеропорту підтоплена, рух ускладнений; Люстдорфька дорога/вул. Бреуса – підтопленно, рух ускладнений; вул. Інглезі/Космонавтів – підтопленно, руху немає; вул. Балківська – затоплена, руху немає; вул. Чепіги/Церковна – затоплено, руху немає; вул. Хімічна – підтоплено, рух ускладнений.
  “В чергуванні на вулицях міста працюють 48 одиниць техніки та 95 співробітників КП Міські дороги. Роботи з ліквідації наслідків тривають”, – зазначив мер.

 

Нагадаємо, сьогодні у західних, Вінницькій, Одеській та Житомирській областях очікуються грози. У Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській, вдень і у Одеській областях значні дощі. 

У Румунії п’ятеро людей загинули через сильну повінь

Джерело