Росіяни підло вдарили по Кривому Рогу: загинули три людини, у тому числі дитина

Джерело: unian.ua
Унаслідок удару, який здійснили росіяни, постраждали двоє чоловіків та хлопець, зазначив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Російські окупанти завдали ракетний удар по житловому сектору міста Кривий Ріг (Дніпропетровська область), під завалами можуть бути люди.

Спершу стало відомо про щонайменше 2 загиблих та 3 поранених. Такою інформацією поділився очільник Ради оборони міста Олександр Вілкул. “Черговий теракт р*сні. Триває ліквідація наслідків ракетної атаки по житловому сектору міста. Задіяні всі рятувальні, комунальні та медичні служби”, – повідомив він.

Пізніше очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак уточнив, що загинули 3 особи – 12-річний хлопчик і жінки, яким було  75 та 79 років.

“Знову страшна ворожа атака на Кривий Ріг. Серед ночі, коли місто спало. Наразі вже відомо про 3 загиблих, серед яких – дитина. Глибокі співчуття рідним… Є і поранені. Пошкоджені приватні житлові будинки. Більше подробиць згодом”, – поділився чиновник. 

Лисак додав, що постраждали чоловіки у віці 31 та 50 років і 17-річний хлопець. Постраждалих госпіталізували, їхній стан середньої тяжкості.

Важливі новини України про війну – що вже повідомлялося

Російські загарбники не раз били по Кривому Рогу, є жертви, постраждалі та руйнування. Зокрема, 4 вересня стало відомо, що російська ракета поцілила в об’єкт цивільної інфраструктури, який знаходиться у середмісті.

Олександр Вілкул повідомив, що внаслідок удару п’ять осіб отримали поранення, вибуховою хвилею пошкоджено понад 10 багатоповерхових будинків.