На Одещині двоє чоловіків вкрали у фермерів майже 150 овець

Подія сталася у вересні у Березівському районі. Фігуранти викрали понад 100 вець і частину встигли продати

Про це передає RegioNews із посиланням на пресслужбу поліції.

Зловмисники, змовившись, за один день у селах Нижній Куяльник та Білка викрали з пасовищ 133 вівці, скориставшись тимчасовою відсутністю пастухів. Тварин спільники відігнали за 30 кілометрів і частину продали.

Поліцейські встановили, що до крадіжок причетні двоє чоловіків віком 61 та 18 років з Болградського району. Старшого розшукали та затримали одразу, молодшого, який переховувався, – пізніше.

Фігуранти спричинили потерпілим матеріальну шкоду на 550 тисяч гривень. Утім, одному чоловіку поліцейські повернули усі 53 вівці, а другому – частину, яку вилучили у покупця. Місцезнаходження інших тварин встановлюється.

Обом фігурантам повідомили про підозру. Старшого суд взяв під варту, вирішується питання щодо обрання аналогічного запобіжного заходу молодикові.

Зловмисникам загрожує до 8 років тюрми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній працівник Львівського національного університету природокористування незаконно продав 38 корів, які були у власності університету. Суд наклав арешт на майно чоловіка, а йому самому загрожує в'язниця.

Джерело: regionews.ua