Пошкодите пралку: які речі заборонено класти у пральну машинку

Пральні машини можуть легко поламатися, якщо прати у них певні речі. Експерти пояснили, які предмети одягу не варто класти у барабан, щоб прилад прослужив довше.

За словами експертів RGBDirect, взуття ніколи не повинно пратися у машинці. Це може спричинити пошкодження як взуття, так і машини, повідомляє Express.co.uk.

Перекидання взуття може подряпати барабан пральної машини, а саме взуття може втратити свою форму. Натомість почистіть взуття мильною водою та щіткою, щоб видалити сліди та плями.

Лежаки для домашніх тварин можуть смердіти, особливо якщо їх довго не чистили. Однак, на думку експертів, якщо ліжко має сипучий наповнювач, як-от пінопласт або подрібнений поролон, його ні в якому разі не можна класти в машину.

Начинка може злипатися і потенційно пошкодити двигун пральної машини. Крім того, шерсть домашніх тварин може забити фільтр і дренажну систему машини.

Також важливо пам’ятати, перш ніж класти будь-які м’які іграшки в машину, деякі тканини можуть розпастися. Також переконайтеся, що в іграшці немає батарейок або електричних компонентів.

Раніше ми розповідали, як видалити плями від парфумів з одягу.