Абрикос, бринза та вишня: суботні ціни на одеському Привозі
Щотижневий огляд.
Кореспондент Odesa Online пройшовся ринком «Привоз» та дізнався про актуальні ціни на овочі, фрукти, м’ясо, «молочку» та яйця.
Овочі
Кілограм огірків на ринку коштує 35-45 гривень, помідори продають по 75-120 гривень за кілограм. Солодкий перець на ринку можна купити по 90-180 гривень за кілограм, а гострий – по 150-165 гривень за кілограм.
Молоду картоплю на ринку продають по 25-35 гривень за кілограм, цибулю продають – по 30, молоду цибулю – по 35 гривень за кілограм, молоду моркву віддають по 70, а молоді буряки – по 35-40 гривень за кілограм.
Печериці на ринку коштують від 70 до 100 гривень, а гливи – 100-120 гривень за кіло, білокачанну молоду капусту продають по 15-20, а броколі – по 80-100 гривень за кілограм. Кіло молодого часнику на Привозі коштуватиме 130-160 гривень за кілограм.
Зелень продають по 10-20 гривень за пучок. Кабачки на ринку продають по 15-20, а «сині» по 75-100 гривень за кілограм. Горошок продають по 70-80 гривень за кілограм.
Фрукти
Кіло яблук на ринку коштує 20-40 гривень за кілограм, авокадо продають по 50-60 гривень за штуку. Кіло полуниці на ринку коштує 70-90 гривень.
Черешню та вишню на ринку продають від 70 гривень за кілограм. Кіло імбиру на ринку коштує 150-250 гривень. Персики продають по 80-90 гривень за кілограм, а абрикоси – по 80-90 гривень за кілограм.
Молочні продукти
У молочному корпусі кіло бринзи коштує 150-170 гривень, сиру – 60-80 гривень за кілограм. Літр сметани можна купити від 80 гривень, вершків – від 100 до 150 гривень. Молоко продають по 40 гривень за літр.
Ціна десятка курячих яєць варіює від 28 до 50 гривень, домашні продають по 50-60 гривень.
М’ясо
Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на м’ясо у м’ясному корпусі залишилися незмінними.
Так, теляча задня частина коштує 260-270 гривень за кіло, теляча лопатка – 220-240 гривень, а теляча шия – 210 гривень. Антрекот коштує 200 гривень за кілограм, ребра віддають за 140 гривень, голяшку на кістці – по 130-140 гривень за кілограм.
Кілограм свинячої шиї продають по 220 гривень за кіло, задню частину свині – по 160-170 гривень, свинячу лопатку – по 140-150, ребра – по 180 гривень, биток – 180-190, обрізки – по 170, а голяшку – 130 гривень за кілограм. Сало тонке коштує 50-100 гривень, а товсте – 150-200 гривень за кіло. У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм, кров’янку віддають за 150 гривень, сало солоне – від 150 до 250 гривень за кіло.
Домашня курка коштує від 150 гривень за кіло, а бройлерів продають по 79,5 гривні за кілограм.
Крупи
Кіло гречки на ринку коштує від 45 гривень, рис продають від 50, рис-басматі – від 90 гривень за кілограм. Булгур коштуватиме 60-75 гривень за кіло, кускус продають по 80. Кіло нуту коштує 60 гривень, а сочевиці – 90.