Сир, сало та персик: суботні ціни на одеському Привозі

Щотижневий огляд.

Кореспондент Odesa Online пройшовся ринком «Привоз» та дізнався про актуальні ціни на овочі, фрукти, м’ясо, «молочку» та яйця.

Овочі

Кілограм огірків на ринку коштує 40-50 гривень, помідори продають по 50-130 гривень за кілограм.

Солодкий перець на ринку можна купити за 80-140 гривень за кіло, а гострий можна придбати по 10 гривень за штуку. Молоду картоплю на ринку продають по 40-60 гривень за кілограм.

Цибулю продають по 40 гривень за кіло, моркву – 35-40, молоду моркву – по 80 гривень за кіло, буряк – 25 гривень за кілограм, а молодий буряк – по 75 гривень за кілограм.

Печериці на ринку коштують від 80 до 120 гривень за кіло, а гливи — 140-150 гривень. Білокачанну капусту продають по 18-20 гривень за кілограм, молоду – по 25-30, пекінську – по 25-35, а броколі – по 50-80 гривень за кілограм.

Кіло молодого часнику на Привозі коштуватиме 130-160 за кілограм. Зелена цибуля коштує від 5 гривень за пучок, кріп, петрушка – від 10, щавель, шпинат – 15-20, базилік, кінза – по 20 гривень за пучок.

Кабачки на ринку продають по 60 гривень за кілограм, а «сині» — по 160-200 гривень за кілограм. Кіло редису на ринку продають по 30 гривень. Молодий горошок на ринку коштує 130-170 гривень за кілограм.

Фрукти

Кіло яблук на ринку коштує 20-40 гривень за кілограм, авокадо продають по 30-60 гривень за штуку. Кіло полуниці на ринку коштує 100-130 гривень.

Банани коштують по 60-80 гривень за кілограм, лимони – по 50 гривень, а ківі – 100-130 гривень за кілограм. Кіло імбиру на ринку коштує 150-250 гривень. Персики на ринку продають по 120 гривень за кілограм, а виноград — від 60 до 300 гривень за кілограм.

Молочні продукти

У молочному корпусі кіло бринзи коштує 150-200 гривень, сиру – по 60-80 гривень за кілограм.

Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків – від 130 до 150 гривень. Молоко продають по 40 гривень за літр.

Сир, сало та персик: суботні ціни на одеському Привозі

Ціна десятка курячих яєць варіює від 28 до 50 гривень, домашні продають по 50-60 гривень.

М’ясо

Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на м’ясо у м’ясному корпусі залишилися незмінними.

Так, теляча задня частина коштує 260-270 гривень, теляча лопатка – 220-240, а теляча шия – 210 гривень. Антрекот коштує 200 гривень за кілограм, ребра віддають за 140, голяшку на кістці – по 130-140 гривень за кіло.

Кілограм свинячої шиї продають по 220 гривень, задню частину свині – по 160-170, свинячу лопатку – по 130-150, ребра – по 180 гривень, биток – 190-200, обрізки – 170, голяшку – по 100-130. Сало тонке коштує 50-100, а товсте – 150-200 гривень за кіло.

У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм. Кров’янку віддають за 150 гривень, сало солоне – від 150 до 250 гривень за кіло.

Домашня курка коштує від 150 гривень за кілограм, а бройлерів продають по 79,5 гривні за кілограм.

Крупи

Кіло гречки на ринку коштує від 45 гривень, рис продають від 50, рис-басматі – від 90 гривень за кілограм.

Булгур коштуватиме 60-75 гривень за кіло, кускус продають по 80, кіло нуту коштує 60 гривень, а сочевиці – 90.

Джерело