Понад 2 мільйони витратять з бюджету Одеси на ремонт пошкодженого російською ракетою дитсадка на Гоголя

В Одесі планують провести протиаварійні роботи з відновлення дитячого садка № 50 компенсуючого типу, розташованого на вулиці Гоголя, 15, який у липні минулого року був пошкоджений російським ракетним ударом.

Про це кореспондент Української Служби Інформації довідався з рішення одеської міської ради від 21 лютого 2024 року № 1789-VIII.

Замовник робіт – Комунальна установа «Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Приморського району міста Одеси», наприкінці лютого 2024 року знайшла підрядника для підготовки проєкту з ремонтно-реставраційних робіт для одеського закладу дошкільної освіти «Ясла-садок» № 50, який розташований на вулиці Гоголя, 15.

На проєкт витратили майже 200 тис. гривень, його доручили виконувати ФОП Горбовий Олег Любомирович.

Мова йде про дитячий садок, який був пошкоджений під час чергового масованого удару по Одесі в ніч на 23 липня. Тоді руйнувань зазнали також Спасо-Преображенський собор, Будинок вчених та багато житлових будинків.

Відповідно рішенню міськради, на самі ремонтно-реставраційні та протиаварійні роботи у дитсадку планують витратити 2 млн грн.

Джерело: usionline.com