Пенсіонер із Подільська пограбував поштове відділення

Житель Подільська отримав на пошті посилку із запчастиною на машину, заплативши за неї 2 тисячі гривень. Чоловік вийшов на вулицю до транспортного засобу, але незабаром повернувся і зажадав від персоналу повернення коштів, оскільки товар йому не підійшов. На відповідь про неможливість таких дій, клієнт відреагував надто емоційно, почав лаятися, а відтак, схопив зі стійки канцелярський ніж і, погрожуючи працівникам, самотужки відчинив кришку касового апарату та забрав гроші.

З місця події чоловік поїхав на власному автомобілі. Оперативники швидко встановили особу зловмисника, яким виявився 69-річний місцевий житель. Його затримали.

Грошові кошти, які фігурант забрав із каси, повернуто в повному обсязі. За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловіку про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Слідство триває, повідомили у пресслужбі облполіції Одеської області.

Джерело: grad.ua